Kristian fik ideén til “Dkakustik”, en juleaften i hans svigerforældres nye lejlighed. 

 

Ejer Kristian Haahr-Raunkjær var for år tilbage inviteret til juleaften i svigerforældrenes nybyggede lejlighed. De var 6 voksne og 4 børn, men grundet høj rumklang var det svært at føre samtaler omkring bordet og der blev konstant tysset på børnene. 

Han besluttede sig derfor for at undersøge markedet for pæne akustiklofter, men måtte konstatere, at det var bemærkelsesværdigt svært at finde. Han kontaktede Helge fra HZ Acuostic.

Efter måneders træning med forståelse af produktets opbygning og udførelse af dette, var Kristians dygtige medarbejdere klar til at udføre usynlige dyner af lyd med produkterne fra Hz Acuostic, og kimen til et godt samarbejde blev lagt. 

Kristian er udannet tømrer og er entreprenør i hjertet. Han har inden Dkakustik blev grundlag, udført total renoveringer og malerentrepriser.

Han har derfor et stort kendskab til håndværkerbranchen og har formået at skabe et firma, hvor de fleste medarbejdere har fulgt ham i snart 15 år.

Dkakustik har udførst unsynlige akustiklofter siden 2019 og skabt store forandringer i mange menneskers hjem.

“Den umiddelbare forbedring af akustikken i vores kunders hjem, med et loft der er usynligt for det blotte øje, er meget tilfredsstillende for mig som selvstændig”. 

– Kristian Haahr-Raunkjær, ejer af Dkakustik.

Dkakustik – 2019 All Rights Reserved